2011. május 28., szombat

Csukló vérnyomásmérő, BC 19 - Jelenlegi ára: 11 990 Ft


Csukló vérnyomásmérő, BC 19
Cikkszám: 860322
Csukló vérnyomásmérő, BC 19
Szóbeli adatközlés
Teljesen automata vérnyomás és pulzusmérés.
Ideális gyenge látású, vagy idősebb emberek számára. Jól érthető németnyelvű szóbeli közlés. Az Egészségügyi Világszervezet és az aritmia felismerés (szívritmus zavarok) indikátora.
Jellemzők
2 x 60 adattároló hely 2 különböző felhasználó számára
nagy, jól olvasható kijelző.
Tulajdonságok: Mérési tartomány(ok): 0 - 300 Mandzsetta hossz: 14 - 19, 5 Tápellátás: 2 db mikroelem (vele szállítjuk) Impulzus-Frekvencia: 40 - 180 Hőmérséklet mérési pontosság: Nyomásjelzés ? 3 Hgmm ? pulzus jelzés ? 5 Kivitel: csukló Méret: (H x Sz x Ma) 85 x 70 x 31 mm "
Csak új és garanciális termékeket árusítunk!
Csere és beszámítás nem lehetséges!
Hogy Ön 100%-os biztonsággal rendelhessen minden árura, amely valamilyen okból nem nyerte el tetszését, visszavételi garanciát nyújtunk, tehát Ön a vásárlástól számított 14 napon belül élhet elállási jogával! Szállítási határidő a megrendelés beérkezésétől számított 5-7 munkanap. Nagy kereslet esetén egyes termékeknél a CONRAD ELECTRONIC központi raktárában is hiány keletkezhet, így előfordulhat, hogy a megrendelt terméket csak később tudjuk szállítani. Erről külön értesítőben minden esetben tájékoztatást adunk. A megrendelt áru üzletünkben személyesen, kiszállítás esetén pedig utánvétellel vehető át készpénzfizetéssel. Utánvétel esetén az áru értékén felül szállítási költséget számítunk fel, amely biztosítással együtt 1050 Ft. A fenti költségeket akkor is egyszer kell megfizetni, ha egy rendelését csak több csomagban vagy nem egy időben tudjuk kiszállítani. Bárminemű problémáját vevőszolgálatunknál tudja intézni. A Magyar Áruküldők Egyesületének tagjaként garantáljuk a tisztességes vásárlási feltételeket és az áruküldő kereskedelmi normák betartását. A vonatkozó jogszabályban foglaltakon túlmenően a jótállási körbe eső termékeinknél 12 hónap helyett min. 24 hónapos jótállást vállalunk! Visszavételi garanciánk csak a sértetlen, tartozékaival saját dobozába visszacsomagolt termékekre érvényes!



Jelenlegi ára: 11 990 Ft

Az aukció vége: 2011-06-08 15:44
. Csukló vérnyomásmérő, BC 19 - Jelenlegi ára: 11 990 Ft

Fontos