2011. június 27., hétfő

Styron, William: Feküdj le sötétben - Jelenlegi ára: 3 275 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Feküdj le sötétbenA könyv listaára: 3900 Ft. Leírás:
Az író harmadik magyarul megjelent könyve (mely angolul először 1951-ben, magyarul - az Európa zsebkönyvek sorozatában - pontosan húsz évvel később látott napvilágot) első jelentős sikere volt, mely a Magvető jóvoltából a szerző életműsorozatának nyitóköteteként kerülhet ismét a polcokra. A tulajdonképpen egyszerű családtörténetet bontott időrendben adja elő. A cselekmény a végkifejlet közlésével indul: Milton Loftis, ötven év körüli, iszákos, de még jóképű, eléggé tehetséges, de már régen csak felesége pénzéből élő virginiai ügyvéd lánya, az ugyancsak meglehetősen nehéz életű Peyton öngyilkos lett. A család megmaradt tagjai a holttestét szállító vonatra várnak. Visszaemlékezéseikből megismerjük a család felbomlásának tragédiáját az amerikai Dél fullasztó, fojtó légkörében. Loftis, a tehetséges, fiatal ügyvéd egy ezredes lányát veszi feleségül. Miután mindketten fiatalok és szépek, házasságuk első, szegény éveit harmóniában, boldogságban töltik. Két lányuk születik: az idősebb, Maudie csúnyácska és visszamaradt, a fiatalabb gyönyörű. Ő az apa kedvence. Az anya akinek örökségéből hamarosan anyagilag jól kezdenek élni vegyes érzelmekkel figyeli pajtási kapcsolatukat. Mikor idősebbik lánya tüdővészben meghal, kitör rajta húsz hosszú évig visszafojtott üldözési mániája. Gyűlölete fiatalabb lánya, Peyton iránt több ízben, mindig a lány életének sorsdöntő pillanataiban robban ki, aminek közvetlen következménye az is, hogy férje időnként a szeretőjéhez költözik. Az utolsó kirohanás a lány esküvőjén esik. A házasság, melyet egy zsidó származású festővel köt, nem sikerül. Orvosi oka a lány örökölt alkoholizmusa é különböző pszichés zavarai. A valódi indok azonban egyszerűen az, hogy elrontott életű apja iránti nagy szeretetében saját jelleme is egy gyermek színvonalán marad, akire örökké vigyázni kellene. Az én életem nem ismer apát, minden út mindenhova vezethet - ismétli többször is a regény folyamán. Utoljára akkor, amikor - minden ruháját levetve - leugrik egy ház emeletéről. Az ügyesen szerkesztett, pergő cselekményű mű teljes szívvel ajánlható minden könyvtár számára beszerzésre. ISBN: 978-963-07-8704-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 275 Ft

Az aukció vége: 2011-06-29 05:25
. Styron, William: Feküdj le sötétben - Jelenlegi ára: 3 275 Ft

Fontos