2011. szeptember 30., péntek

Forever Vision - FLP eredeti, bontatlan - Jelenlegi ára: 3 790 Ft


Forever Vision
Látásunk drága kincs, amelynek több figyelmet kell szentelnünk. Amíg étrendünket különböző tápanyagokkal kiegészíthetjük egészséges harmóniánk érdekében, addig hajlamosak vagyunk szemet hunyni szemünk világának megóvása felett, pedig egészségmegőrzésünk szerves részeként különös figyelmet érdemel.
A Forever Vision egy étrend kiegészítő, fekete áfonyával, luteinnel és zeaxanthinnal, ezen felül kiváló antioxidánsokkal és más tápanyagokkal. A fekete áfonya egy közkedvelt, régóta alkalmazott gyógynövény, mely biztosítja a jó látás feltételeit, és javítja a szembe jutó vér áramlását. A lutein egy ismert karotenoid, amely számos zöldségfélében és gyümölcsben is megtalálható, segítve a retina védelmét. A Zeaxanthin és Astaxanthin és más karotenoidok a jó látásért felelősek.
Csak két tabletta naponta, és a Forever Vision segítségével tisztán tekinthet a jövőbe.
Amennyiben más FLP-s termékre is szükséged lenne, kérlek írj, segítek!
Termékeim mind eredetiek és bontatlanok!! Hosszú szavatossági idővel! Minden termékem van, akár több darab is, tehát azonnal tudom postázni, nem kell rá várni!!!
A termék leütése után vedd fel velem a kapcsolatot!
Otp bankos vagyok!
Postázás: hétköznap 12 óráig megérkezett utalást még aznap postázom, a később érkezett utalást másnap! Kérlek ezt vedd figyelembe!



Jelenlegi ára: 3 790 Ft

Az aukció vége: 2011-10-17 23:12
. Forever Vision - FLP eredeti, bontatlan - Jelenlegi ára: 3 790 Ft

Fontos