2011. július 26., kedd

Móser Zoltán: Névviseletek 7. - Jelenlegi ára: 2 560 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Névviseletek 7. A könyv listaára: 2940 Ft. Leírás:
A népi kalendáriumról kiváló áttekintést nyújtó mű utolsó kötete rendhagyó módon, ám stílusosan nem két hónap, hanem csupán néhány nap szokásait, a keresztény évkör legkiemelkedőbb időszakát, a karácsonyt dolgozza fel. A témából adódóan a kötet tematikailag is igen sokszínű, a bevezető részben közel ötven lapon át olvashatjuk klasszikus költőink karácsonyi verseit, akárcsak a regölés ihlette huszadik századi alkotásokat, de beleolvashatunk a cigány karácsonyi énekekbe és a közmondásokból is válogathatunk. Ezt követi a mű tulajdonképpeni magyarázó része, mely a szakrális néprajz gyöngyszemei - jó néhány régi, kottával kiegészített egyházi népének - kíséretében mutatja be a különféle szokásokat, önálló fejezetet szánva karácsony két napjának és a regölésnek, szintén sok-sok szöveggel és kottával kísérve. A művet kilenc, a történelmi Magyarország különböző tájegységeiből való betlehemes játék teljes szövege zárja. A betlehemes játékok és karácsonyi kántálók rövid jegyzékével, Verebély Kincső egy írásával és bibliográfiával kiegészülő kötet a korábbiaktól függetlenül, önállóan is beszerezhető - elsősorban az érdeklődő nagyközönség, mindenekelőtt iskolai ünnepségekre készülődő pedagógusok olvasmánya. ISBN: 978-606-556-006-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 560 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 22:27
. Móser Zoltán: Névviseletek 7. - Jelenlegi ára: 2 560 Ft

Fontos